BLI MEDLEM X
Som medlem på KalmarMingel.se får du mängder med fördelar och tillgång till smarta funktioner:
 • Ladda upp egna mingelbilder.
 • Kommentera andras mingelbilder.
 • Skapa din privata mapp med dina favoritbilder för att snabbt hitta dem senare.
 • Få röster för dina uppladdade bilder, hamna på toplistor och vinna priser.
 • Delta i tävlingar och utlottningar.
 • Ta del av specialerbjudanden och rabatter från nöjesställen i Kalmar.
 • Få meddelanden så snart nya bilder från just ditt favoritställe finns uppladdade.
 • Möjlighet att bli en av våra favorit fotografer och få betalt för dina bilder.

Det är helt kostnadsfritt att bli medlem på KalmarMingel.se!
Användarnamn
E-mail
Förnamn
Efternamn
Kön
 Man   Kvinna
Födelsedatum
     
Mobiltelefon
Lösenord
Lösenord bekräftelse
Jag har läst och accepterar användarvillkoren

 
nyheter
topröstade fotografer
4.6
Krille
 
4.4
ErikssonD
 
4.2
Bronx90
 
 
flest uppladdade bilder
1272
Krille
 
605
ErikssonD
 
367
Thomas
 
166
TheM
 
117
philipmedia
 
68
 
Bronx90
 
57
 
Elin
 
47
 
tekphoto
 
15
 
SvenssoN
 
 
 
nyheter

Utelivet i Stockholm

110121 av Linda
Anna Hibbs bloggar på Stureplan.se och är nattklubbschef på White Room på Stureplan. Hibbs representerar Stockholms uteliv och berättar för KalmarMingel hur hennes utekvällar brukar se ut.

Vad är det roligaste med att vara nattklubbschef på White Room?

Det är givetvis alla människor man får träffa. Jag är en väligt social person så det passar mig perfekt! Sen är det ju aldrig fel att känna att man har lite makt hehe.

Vad har du på dig när du går ut och festar?

Just nu är jag inne i en period då jag gillar svart svart svart och röda läppar. Blodröda och ibland riktigt riktigt mörkröda. Kort och urringat ska det vara. Jag bojkottar iskylan

Vilka går du helst ut med

Jag har olika kompisgäng som jag varvar med beroende på vad jag känner att jag vill gå. Jag har mina "kreddiga" och då blir det mycket Spy Bar och Kåken. Sen har jag mina gays, och då brukar det sluta på "bögbåten" Patricia (även om jag protosterar mycket för där lär ju JAG knappast få ligga hehe). Och sedan har jag ju såklart mina Stureplansvänner, och då kör vi Sturecomagniet, Ambasadeur och White Room förstås.

Vad dricker du?

Det beror på tillfälle. Min favorit är ju min all time classic Mojito som jag älskar, men den gör dem tyvärr inte på så många nattklubbar och inte heller hotshots. För det mesta blir det vodka redbull, vitt vin eller skumpa.

Vad är det bästa och sämsta med att gå ut på Stureplan?

Bästa är att det finns mycket att välja på beroende på vilket humör man är på. Och partystämningen är alltid på topp! Här festas det tills man blir utsläpad liksom. Det sämsta är att det kan vara ganska ytligt och att det finns en hel del ytliga människor.

Vilken musikgenre dansar du helst till?

Jag dansar till ALLT! Jag kan gå loss till både hip-hop, R&B och kommersiell-house, men favoriten är nog Ibiza-house. Lite hårdare tag helt enkelt.

Hur ska du fira nyår?

Jag skulle egentligen vara i Thailand då, men det blev inställt, så nu funderar jag och en tjejkompis att fira in det nya året i Paris.

Hur klär du dig helst i vinter?

Over-knee stövlar eller grova boots. Skinnbyxor och mysiga koftor.

Vad får du din inspiration till din blogg ifrån?

Oj, överallt och ingenstans. Mycket av min blogg består av tankar och känslor jag har. Både ångest och lycka. Den mesta inspirationen får jag faktiskt från mina läsare! De är fantastiska och ibland spinner jag vidare på dem.

Vad gör du om 5 år?

Då hoppas jag att mina egna business som sysslar med PR/event och att sociala medier går jättebra. Jag kanske till och med bor i New York eftersom jag är halv amerikan och att jag är gift med Dane Cook eller nått haha.

Följ Annas blogg på: http://stureplan.se/bloggar/hibbs


Utelivet i Malmö

101221 av Linda
Esmeralda Nilsdotter är 21 år och bloggar på Nyheter 24. Hon bor för nuvarande i Malmö och vi får följa med henne under en utekväll i Malmö.

Hur ser en vanlig utekväll ut för dig?

En vanlig utekväll börjar oftast hos en kompis eller hemma hos mig. Där dricker vi gott och har det trevligt. Sedan går vi vidare till ett mindre ställe och tar ett glas vin eller någon drink. Har vi trevligt stannar vi kvar och fortsätter festa. Annars rör vi oss vidare till nästa. Det slutar oftast att vi sätter oss på antigen Mcdonalds, Max eller Burger King innan vi går hem, haha

Vad har du på dig?

Jag älskar att klä mig i mycket färg och även i olika material och mixa olika stilar men av någon konstig anledning lyckas det alltid bli rätt tråkigt när jag går ut. Mer enkla outfits och oftast svart. Försöker satsa på hår och accessoarer istället.

Vilka går du helst ut med?

Jag går helst ut med mina närmsta vänner, såklart! Men dem som jag har extra roligt med är Malin och Maria.

Vad dricker du?

Det blir oftast vin.

Vad är det bästa och sämsta med att gå ut i Malmö?

Hum, ja eftersom jag är rätt nyinflyttad i Malmö så skulle jag nog säga att man träffar nya människor. Det sämsta skulle jag nog säga är att det är inte många bra nattklubbar för att vara Sveriges tredje största stad.

Vilket är ditt favoritställe? Varför?

Jag vet inte riktigt, tycker bäst om att vara på lite mindre krogar. Men Koi är bra.

Har något pinsamt hänt dig under en utekväll?

Haha, inte vad jag kan komma på just nu. Men lite små pinsamma saker har väl hänt. Hade velat komma på något extremt pinsamt men ja som sagt, det står helt stilla.

Vilken musikgenre dansar du helst till? Favoritlåt just nu?

Jag dansar helst till RnB och house.

Hur ska du fira jul och nyår?

Julen firas med familjen i Stockholm och nyår har jag inte den blekaste aning om än, det har pratats om att åka över till Köpenhamn. Vi får se helt enkelt!

Hur klär du dig helst i vinter?

Varmt! Haha, brukar ju oftast inte bli så då jag hatar vinterkläder. Jag klär mig i det jag tycker är fint. Blommigt om jag känner för det till varma koftor.

Vad får du inspiration till din blogg ifrån?

Jag får inspiration överallt. Allt från människor jag träffar, folk jag ser på stan. Tidningar, bloggar, filmer osv. Och ibland tänker jag inte så mycket utan bara kör på saker.

Vad gör du om 5 år?

Om fem år är jag alltså 26år gammal. Jag hoppas att jag älskar att jobba som frisör lika mycket som jag gör idag. Jobbar mer med styling och kläder. Har en salong och sysslar med smycken. En liten dröm jag har är att tillverka smycken. Sedan så hoppas jag självklart att jag har hittat kärleken.

Om du inte bodde i Malmö, vart skulle du vilja bo då?

Då hade jag bott där jag bodde innan jag flyttade hit, Stockholm. Fast jag hade velat testa att bo i ett annat land. Svårt men New york hade varit trevligt.

Följ Esmeraldas blogg på: http://nyheter24.se/modette/esmeraldanilsdotter


Intervju med Harrys

101201 av Linda
KalmarMingel har intervjuat nattklubbschefen Martina Ljunggren på Harrys om deras arrangerade evenemang på Harrys.

Är du nöjd över sommaren som gått på Harrys?

Absolut har sommaren varit bra, iallafall helt okej. Tyvärr var det inte vår säsong.

Skulle du vilja ha öppet längre på kvällarna?

Våra öppettider tycker jag fungerar bra och är ingenting vi vill ändra på i fortsättningen. Det bästa skulle varit om folk ville börja kvällen på Harrys tidigare så att de sista timmarna inte blir så intensiva. Det skulle gynna både gäster och personal.

Vad är det roligaste med att vara nattklubbschef?

Det roligaste med detta jobb är definitivt att träffa så många människor hela tiden och att den ena dagen aldrig blir den andra lik.

Har ni några speciella evenemang som kommer att hända under jul och nyår?

Just nu har vi liveband varje fredag i nattklubben. Där blandar vi olika artister, främst coverband, som bland annat Per-Olaz rocktrio, Bobby silver och en avslutning 17/12 med 250 kg Kärlek. Vi har från och med den 1/12 börjat med julbuffé som vi kommer köra till och med den 18/12. Under juldagen kör vi hela huset.
Nyårsafton håller vi stängt men öppnar åter på nyårsdagen.

När vi frågar Martina Ljunggren vilken världsartist hon skulle vilja gästa Harrys blir hon tveksam men avslutar med att hon gillar all sorts musik, "man blir en riktig allätare när man jobbar på Harrys".


Nytt nattklubbskoncept på Bistrobar

101013 av Linda
Elin Gustavsson och Cajsa Nevalainen går på Stagneliusskolan i Kalmar. Tillsammans ska de driva den nya nattklubben DS Club i Kalmar. Premiären kommer att ske den 13:de november i Bistrobars lokal på Larmtorget i Kalmar. Kalmarmingel har intervjuat de två tjejerna för att få en inblick i det nya nattklubbstillskottet i Kalmar.

Hur kom det sig att ni startade en nattklubb?

Vi tyckte att Kalmar hade större potential till ett bättre uteliv och vi tog därför intiativet och hörde av oss till Bistrobars nattklubbschef Thomas Kasanzidis. Han var väldigt positiv till våra ideér och ville gärna förverkliga dem. Vi har nu fått ansvaret, som nöjesarrangörer, att driva nattklubben DS Club för ungdomar över 18 år.

Hur har det gått hittills?

Det har gått väldigt bra och vi har fått en fantastisk bra respons. På Internetsidan Facebook har vi redan fått många anhängare som gillar vårat koncept. Det är ungdomar som är trötta på Kalmars uteliv och väntar på att något nytt ska öppnas. Det är då vi kommer in i bilden. Varje månad kommer vi att arrangera olika temafester. Den första temafesten kommer att hållas den 13:de november. Vi tycker att det ska bli fantastiskt roligt att liva upp Kalmars uteliv även fast det kräver en hel del tid och engagemang.

Hur ser en vanlig kväll på DS club ut?

Det finns inga vanliga kvällar på DS club eftersom vi kommer att ha nya teman varje månad. På så vis blir det aldrig långtråkigt för Kalmars ungdomar att gå ut. DS club kommer att hållas i Bistrobars lokal på Larmtorget i Kalmar. Där kan man under kvälllens gång köpa billiga drinkar eller njuta av den goda buffén. Det kommer även att finnas anordnade ställen där man kan tillbringa sin kväll på bästa sätt. Vill man slå klackarna i taket, eller både och, gör man det efter klockan 24.00 då temat drar igång fullt ut och volymen höjs med Kalmars bästa partymusik.


Sommarstrand höjer temperaturen

100629 av TheM
Man vet att det är sommar när temperaturen är över 15 grader, kollegorna på kontoret bär shorts och Sommarstrand i Borgholm öppnar.

Med kick-off den 1 juli (smygstart 24 juni) och ett fullspäckat program en bra bit in i augusti ser årets Sommarstrand ut att kunna leverera en riktigt het partysommar.

För oss Kalmariter är det förvisso över bron till Öland men det är få ställen som kan mäta sig med Sommarstrands priser och tryck på söndagar.
Artistutbudet övriga dagar ser inte heller så tokigt ut, eller vad sägs om artister som Lazee, Amy Diamond, Salem Al Fakir, Darin, Ola, Petter, Eric Saade, Timbuktu med flera.
Lägg därtill Stand-up på tisdagar med komiker som David Batra, Måns Möller och Johan Glans så har vi en fullmatad sommar att njuta av.

Evenemangskalendern för Sommarstrand hittar du här


Stadsfesten i Kalmar tar form

100513 av TheM
Programmet för stadsfesten som hålls i Kalmar under tre dagar den 5-7 augusti börjar ta form.

I avsaknad av Palace Springbreak i år är en större och bättre stadsfest välkommen bland musik- och festälskare.
Stadsfesten kommer hållas på Stortorget, Larmtorget, Sveaplan och Kvarnholmen med start på Stortorget och Rix FM festival.
Artisterna till Rix FM festival är inte klara men andra aritster som kommer att uppträda på Stadsfesten är bl.a. Wizex, Sven-Ingvars, 90's Avenue, Tre Drag och Irma Schultz.
Till detta kommer mängder med aktiviteter, tävlingar, uppträdanden och artister.

Även augusti ser ut att kunna bli en bra månad att spendera i Kalmar. Nu väntar vi bara på solen och värmen.


Palace Springbreak tar ett break

100312 av TheM
Palace Springbreak tar ett break 2010.
Till festivalälskares stora besvikelse meddelar Palace att man inte tänker arrangera det årliga Palace Springbreak på Skälby i år.

Företrädare för Palace säger att det är ett rent ekonomiskt beslut i dessa osäkra tider och hoppas på att man kan vara igång igen 2011.

Oavsett anledning så lämnar Springbreak ett stort hål i Sommar-Kalmar men vi hoppas att andra aktiviteter som exempelvis Musik på Larmtorget kan kompensera något.

2000+ Mingelbilder

100215 av TheM
Nu har vi passerat 2000 st mingelbilder här på KalmarMingel.se.
I 83 bildgallerier har vi nu 2003 st mingelbilder från de bästa festerna här i Kalmar.

Du vet väl att du själv kan ladda upp egna bilder från fester och mingel här som blir publicerade på siten?! Allt du behöver är ett gratis konto här på KalmarMingel.se. När du sedan är inloggad på ditt konto väljer du "Mina Bilder" uppe i meny och "Lägg till galleri". Dina uppladdade Mingelbilder visas sedan här på KalmarMingel.se för allmän beskådan och beröm.

Gratis, den nya trenden?

100211 av TheM
Nattklubben The Trend / Bistrobar meddelar att man helt slopar entréavgifterna.
Den frikostiga nyheten gäller fr.o.m. nu och alla onsdagar, fredagar och lördagar framöver.
Nattklubben reserverar sig för specialevent och storhelger då tillfällig entréavgift kan bli aktuellt.

Kommer fler att hänga på och är detta början till slutet för entréavgifter till Kalmars nattklubbar?
Det lär snart visa sig om det är ett hållbart koncept för att locka besökare ur vinterdvalan.

Under tiden kan Kalmars partysugna tacka och ta emot nyheten med gladare plånböcker och mer party.


Kebab är det som gäller

100128 av TheM
Med 40% av rösterna visar ni att kebab är det som lockar mest när fyllehungern sätter i.
Klicka här för att se hela resultatet från omröstningen av den mest populära nattmaten och resultaten från våra övriga omröstningar.

Premiär Corehouse 2010

100118 av TheM
Idag måndag 18/1 har Corehouse premiär för 2010.
Som student leker livet och därmed också möjligheten att festa redan i början av veckan.
Corehouse i Kalmar har öppet mellan 22.00 - 01.00
Är du student och gillar att träffa och festa (vem gör inte det?) med andra studenter så är Corehouse rätt ställe.

Du hittar hela evenemangskalendern för Corehouse här

Nyår i Kalmar

091230 av TheM
Det nya året är runt höret och många väljer att fira in 2010 på privata fester runt om i Kalmar.
För dig som inte orkat styra upp någon egen fest eller lyckats tjata dig in på polarens, polares, polares fest erbjuder Kalmars nattklubbar några möjligheter.
På nyår har både Bistrobar/The Trend och Palace öppet, dessutom till kl. 03.00.

Oavsett hur du väljer att fira ut det gamla och in det nya året så önskar vi på KalmarMingel.se alla besökare ett riktigt Gott Nytt År!
Vi ser fram emot ett mycket intressant 2010 med mängder med aktiviteter och nya funktioner här på siten.


Party juldagen i Kalmar

091221 av TheM
Juldagen 25 december är av tradition en av de största partykvällarna på året, om inte den största.
Alla är lediga, utflyttat folk kommer hem till Kalmar under helgerna för att fira med familj och vänner. Många är trötta på julmaten, lugnet och vill göra stan riktigt en sista kväll innan året är till ända.

Vi har gjort en liten sammanställning vad som är öppet juldagen och vad det kostar att fira julen rejält på Kalmars nöjesställen.

Bistrobar / The Trend
Förköp 150:-
I dörren 220:-

Byttan
Förköp 230:-
I dörren 295:-

Harrys
I dörren 200:-

Palace
Förköp 220:-
Förköp VIP 275:-

Sandra
I dörren 200:-


The Trend på Bistrobar i Kalmar

091209 av TheM
Så var det klart, den nya nattklubben The Trend kommer hålla till i Bistrobars lokaler på Larmtorget i Kalmar.
Jens Göransson och Niklas Sjöö som redan är etablerade namn i södra Sverige, räknar med att leverera fest och party på alla tre våningar på Bistrobar.
Partymusik med blanding av olika musikstilar utlovas i en varm och trevlig atmosfär.
Smygpremiären är helgen 18-19 december med ålder 20 på fredagar och lördagar 25. Den riktiga premiären beräknar de hålla i januari 2010.


Ny nattklubb "The Trend" i Kalmar

091208 av TheM
Det lutar åt en ny nattklubb här i Kalmar vid namn, The Trend.
Vi ser med spänning fram emot var, när och hur The Trend kommer att dyka upp på Kalmars nattklubbshimmel.
Det är de unga grabbarna Jens Göransson och Niklas Sjöö som tar med sig sitt etablerade nattklubbskoncept från södra Sverige upp till Kalmar och alla partysugna.

Mer information om The Trend kommer snart.

Sista chansen att vinna träningskort från Nordic Club Kalmar

091128 av TheM
Nu är det bara några få dagar kvar till utlottningen av 2st halvårs träningskort från Nordic Club här i Kalmar.
Dragningen bland våra medlemmar på KalmarMingel.se sker 1 december så se till att logga in på ditt konto och svara på de 3 enkla frågorna.

Bara 1 vecka kvar till dragningen av träningskort

091123 av TheM
Dragningen av vinnarna till 2st halvårs träningskort på Nordic Club är 1 december,
mao hög tid att registrera dig som medlem och delta i utlottningen.
Läs mer här hur du ska göra för att delta i utlottningen av 6 månaders gratis träning på Kalmars bästa träningsanlägging.

Det är så enkelt!

De bästa bloggarna i Kalmar är igång här på KalmarMingel.se

091118 av TheM
Idag börjar tre nya fräscha bloggar här på KalmarMingel.se.
Varmt välkomna säger vi till Guldinnan, Kalmarflickan och Smulan och ser fram emot alla äventyr ni har att bjuda på.

Kalmar eller Klamar? -knasiga felskrivningar

091118 av TheM
Falukorvsfingrar, allmän förvirring eller bara ren och skär okunskap.
Oavsett vilket så ser vi en hel del roliga(?) stavningar av våra nöjesställen här i Kalmar.

Vi bjuder här på ett axplock.

Bistrobar:
Bistribar, Biztrobar, Bisstrobar, Bissibar, Bistro Bar

Byttan:
Bytten, Bytan, Bittan

Corehouse:
Courhouse, Courthouse, Korhus, Kårhouse, Corehus, Korthus, Corehaus

Gallerian:
Galerian, Gallerijan

Harrys:
Harys, Harris, Harreys, Harry, Hairrys

Kalmarsalen:
Kallmarsalen, Calmarsalen, Callmarsalen, Kalmersalen

KM:
K&M, KåM, Kom, Kem

Krögers:
Kreugers, Krügers, Crögers

Lilla Puben:
Lilla Pubben, Lila Puben, LillPuben, Lillan

O'learys:
Olearys, Ollearys, Olerrys, Ollerys, Olärys, O'learis, Olarrys

Palace:
Palatset, Palase, Pallace, Palatce, Palaze

Pipes of Scotland:
Pajps of Scotland, Pips of Scotland, Pipes off Scotland, Pipes of Skotland,
Pipes of Skottland, Pippes of Scotland, Pipes of Scootland

Söderport Café
Söderporr Café, Söderport Kaffe, Söderport Caffé, Söderportens Café

Sandra:
Zandra, Sandras, Sannra, Sanra, Sanda

Sjösjukan:
Skösjukan, Schösjukan, Sjöskutan, sjöschukan, sjukan

Teatervallen:
Teatervalen, Vallen, Theatrevallen, teattervallen

The Rock:
The Rok, Te Rock, The Rocc, De Rock

Verandan:
Werandan, Verdanan, Verrandan, Veranda, Veranden, The Veranda

Utlottning av Träningskort från Nordic Club

091110 av TheM
KalmarMingel.se är tillbaka med en ny och hälsosam utlottning.
Den här gången i samarbete med Kalmars absolut bästa gym, Nordic Club.
Läs allt om utlottningen av två halvårs gymkort här.

Nordic Club är träningsanläggningen som hjälper dig att träna både tanken och kroppen.

Halloween = Party

091028 av TheM
Nu i helgen är det Halloween och mängder med fest och party på en av årets stora utekvällar.
Kalmars nattklubbar rustar sig inför festsugna monster, Jasons och enögda sjuksköterskor.
Bland andra har Palace och Bistrobar speciella Halloween-kvällar denna helg.
Vi här på KalmarMingel.se kör en specialtävling där bäst utklädda som hamnat på någon av våra mingelbilder under Halloweenhelgen vinner ett fin fint pris.
Så låt kreativiteten, sminket och skräcken flöda så ses vi i minglet.

Bara 10 dagar kvar. Bli en av våra minglare som får en iPod

091022 av TheM
Missa inte chansen att vinna någon av de 10 läckra iPod Shuffle (du ser dem överst på sidan) vi lottar ut bland våra medlemmar.
Allt du behöver göra är att registrera ett gratis medlemskap här på Kalmars bästa sida för mingel.
Medlemskapet är självklart helt gratis och ger dig förutom chansen att vinna en iPod Shuffle även massvis med fördelar.
Större bilder, meddelanden när det kommer upp nya bilder, rösta på bilder, kommentera bilder, spara bilder till ditt konto så du har alla favoriter på ett ställe med mera.
Som medlem får du också erbjudanden om att skriva upp dig på gästlistan hos flera av Kalmars nöjesställen med gratis eller billigare inträde.

Det finns helt enkelt ingen anleding till att inte bli medlem här på Kalmars bästa ställe för mingelbilder.

Blogga för KalmarMingel.se

091012 av TheM
Gillar du party, mingel och evenemang?
KalmarMingel.se söker dig som älskar nöjen och gillar att skriva.
Kontakta oss om du tror att du kan skriva intressanta och roande blogginlägg om Kalmars uteliv.

Dela med dig av din Spotifylista

091012 av TheM
Nu kan du dela med dig av din musiksmak här på KalmarMingel.se genom Spotify.
Som medlem kan du gå in på "mitt konto" och där lägga till en spellista från Spotify med dina bästa partylåtar.

Utlottningen av 10st iPod Shuffle är i full gång

091008 av TheM
Du har väl inte missat att du som medlem automatiskt deltar i utlottningen av 10st coola iPod Shuffle.

Utlottningen är väldigt simpel och det enda du behöver göra är att vara medlem.
Dragningen sker den 31 oktober och vinnarna publiceras här på KalmarMingel.se.
Är du inte redan medlem så är det hög tid att du blir det nu.

Klicka här och bli medlem helt gratis så deltar du direkt i utlottningen.

KalmarMingel.se slår upp portarna

091008 av laan
Idag lanserar vi Kalmars nya och mest funktionsspäckade mingelsite.

Kalmar har länge varit en vit fläck på Sveriges mingelbildkarta.
Visst det finns andra siter som publicerar bilder från fester och evenemang i Kalmar men väldigt få om ens någon, har vettiga funktioner för dig som besökare att snabbt finna och bläddra bland de bilder som är intressanta för just dig.

Med KalmarMingel.se fylls ett behov av bra bilder från intressanta event, publicerat på ett smart och smidigt sätt kombinerat med massor med funktioner.

Här är några av de saker du kan göra på KalmarMingel.se

 • Söka bland bilder.
 • Söka en specifik fotografs gallerier.
 • Visa bilder från ett specifikt nöjesställe.
 • Ladda upp egna bilder.
 • Se bilder i "originalstorlek".
 • Få e-post när någon laddat upp nya bilder som du markerat som intresseområde.
 • Kommentera bilder.
 • Få kommentarer på dina bilder.
 • Se statistik på dina bildvisningar.
 • Betygsätta bilder.
 • Få betyg på dina bilder.
 • Spara och alltid ha snabb tillgång "mina favoriter" från olika gallerier här på KalmarMingel.se.
 • Snabbt och enkelt publicera bilder från KalmarMingel.se på din facebook eller myspacesida.
 • Delta i tävlinga och utlottningar.
 • Uppdaterad evenemangskallender.
 • Livesupport.

Och massor med fler funktioner.

Visst vi är inte perfekta (bara nästan :) så kontakta oss gärna om det är funktioner du saknar så ser vi till att de kommer med och gör siten ännu bättre.

Mingla lugnt!

sök
senast inloggade
Slice Love
ActionKing.se - Tillbehör till GoPro och DJI Drönare
 
© KalmarMingel - 2021